*

Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtavirrasta poikkeva todellisuuden tulkinta

Yllättävän alkoholipoliittinen ja faktuuminen sietokilpailu 16 dec MMXVII.

Tänään on sietokilpailussa selkeästi enempi faktuuminen vire kuin koskaan aikaisemmin. Mutta voidaan sanoa että on taas koittanut oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään on sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus. Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Pimenevien iltojen loora-pitoinen sietokilpailu

Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään  sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus. Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Alkavan menoliikenteen lakoninen sietokilpailu.

On jälleen sietokilpailun aika ja siihen oivallisista oivallisin päivä on kesäpäiväntasauksen päivä. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään  sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailu Kalendis Aprlibus MMXVII

On jälleen sietokilpailun aika ja siihen oivallisista oivallisin päivä on huhtikuun ensimmäinen. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki tänään sietokilpailu on enemmän faktinen kuin koskaan; neljään kysymykseen voidaan antaa todellakin faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Ytimekäs ja luihin menevä sietokilpailu 25 mars MMXVII.

On jälleen sietokilpailun aika. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki tänään sietokilpailu on enemmän faktinen kuin koskaan; neljään kysymykseen voidaan antaa todellakin faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailun yleismaailmallinen perustelu:

Kuudestilaukeava sietokilpailu jokerilla ante diem IV Nonas Martias

Noniin hyvät ystävät mailla ja mannuilla!

On aika sietokilpailun. On aika tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Osa kysymyksistä on "kierrätettyjä" eli ne ovat jossain muodossa esiintyneet aiemminkin.

I Vihreä, turvonnut ja seurustelee läskin kanssa? Kuka/mikä se on…

II Kuka ei kuulu joukkoon: a) Virolainen; b) Karjalainen; c) Venäläinen

III) Kuka ei kuulu joukkoon: a) Elvis Presley; b) Keijo Rosberg; c) Mikko Hirvonen

Trumpahtava sietokilpailu 12 nov MMXVI

On jälleen sietokilpailun aika. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki voidaan jälleen ainakin yhteen kysymykseen antaa ns. ”faktinen vastaus.” Liitän tästä lähtien sietokilpailuun aina sen yleismaailmallisen perustelun. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailun yleismaailmallinen perustelu:

Pyhäinpäivänillan sietokilpailu MMXVI-vuonna

Meni vähän myöhään, mutta joskus sieto on tiukalla. Tervetuloa miettimään valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Sietokilpailuun on harvoin oikeita vastauksia, vain likiarvoja. Tällä kertaa liikutaan rajamailla, mutta yhteen kysymykseen voidaan vastata lähes "faktisesti."
 

I Mikä seuraavista ei kuulu joukkoon:
a) alusvaate;
b) blazer;
c) t-paita

II Mitä tapahtuu kun sateenkaari liittyy naimakaareen?

III Mikä seuraavista elokuvista ei kuulu joukkoon?

Ennakkoilmoitus: Tänään klo 18:10 "Kaikkien sietokilpailuiden äiti!"

Aivan!

Varsin kovien ponnistelujen jälkeen on valmiina pääasiassa aivan uusista motiiveista ja materiaaleista nouseva sietokilpailu. Kutsun kaikki mukaan tekemään valtavirrasta poikkeavia tulkintoja todellisuudesta.

 

terv. indy romanus

Vähän keskenräinen, mutta pinkantti sietokilpailu

Terve kaikille pitkästä aikaa. Paljon on virrannut vettä joissa viimä kuuleman. Monta kertaa on ollut liipasimella, mutta nyt on putkissa yhtä vaille täysi kierros. On siis aika tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja ja etsiä likiarvoja. Ehkä yhteen kysymykseen voidaan antaa lähinnä absoluuttinen vastaus ilman likiarvoja!?

I Mihin kasviin liittyvät seuraavat määreet: lasi, marmori ja posliini?

II Mikäpä olisi hokeman ”karjalanpiiras on kannaksen hotari ja munavoi ketsuppi” toinen säe?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä