Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Väestörekisteri

Todella huolestuttavaa väestökehitystä

Tämä asia tulee varmasti silmille jo tällä vaalikaudella (vasta).  On ihme, ettei ole tullut jo aikaisemmin.  Joko tästä ei haluta tai uskalleta puhua.  Saattaa olla tietysti myös, että tämän asian suhteen ollaan täysin "kädettömiä" ja neuvottomia.

Oheisena lainaus viimeisimmästä tilastotiedosta.

"Tuottaja:

Tilastokeskus

Tiedot:

Sanooko Suomi, että Viro oli virallisesti osa Neuvostoliittoa?

Viime viikolla kolmen kirjaimen lyhenne, RUS, puhalsi myrskyn diplomatian vesilasiin. Virossa syntyneelle, Suomessa asuvalle naiselle oli myönnetty ajokortti. joissa syntymämaaksi oli merkitty Venäjä. Asia ratkesi parissa päivässä ja ajokortti luvattiin vaihtaa. Perusteluissa vesilasi kuitenkin kaatui – ja särkyikin.

Väestörekisterikeskus (VRK) ilmoitti, että Viron merkitseminen syntymämaaksi on harkinnasta riippuva poikkeusjärjestely:

Porvoon piispa paskoo omaan pesäänsä

Porvoon piispa Björn Vikström on puhunut Aamulehdessä. Yleisradion toisen käden uutisen mukaan  Vikström esittää, että Kirkon pitäisi pohtia vihkimisoikeudesta luopumista, jos samaa sukupuolta olevien avioliittolaki hyväksytään eduskunnassa. Vikström katsoo, että vihkimisoikeudesta luopuminen helpottaisi kiistaa siitä, ketä kirkossa voi vihkiä.

Rakkauden ministeriö

Rakkauden ministeriö, "Ministry of Love" tai lyhyemmin "Miniluv" esiintyy uuskielen sanana George Orwellin teoksessa vuonna 1984. George Orwell kuvaa teoksessaan, kuinka harhaanjohtavia kiertoilmauksia käyttäen, pyritään sotkemaan ihmisten ajattelu. Esimerkiksi "joycamp", riemuleiri, tarkoittaa itse asiassa pakkotyöleiriä.

Etninen väestörekisterimerkintä

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen esittää mm.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä