Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Eija-Riitta Korhola

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista, kantokyvyistä, valemediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Eija-Riitta onnistui siinä missä Li ei ole onnistunut

Li Andersson on loistava poliitikko mutta ei ole onnistunut tuomaan yhteiskuntaluokkia ja niiden välisiä konflikteja, eli perinteistä vasemmistolaista kertomusta ja näkökulmaa esiin. Mehän olemme kaikki ihan kyllästyneet puheisiin uskonnoista, etnisyyksistä, vientivajeista,kantokyvyistä, kiitosmediasta ynnä muusta mistä nykyään puhutaan vaikka meitä oikeasti kiinnostaa epätasa-arvo, luokkakonfliktit, ja vallan periytyminen sekä vallan puutteen periytyminen.

Kokoomuksen Korhola: Tuulivoima syynä eläinten joukkokuolemiin

Entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok.) kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa yhteydenottoja, joiden mukaan tuulivoimaloiden läheisyydessä olisi kuollut merkittävä määrä kanoja Siikaisissa. Korholan mukaan tällaisia tapauksia on tullut esiin ympäri maailmaa. Pitkän uran populismin parissa tehnyt Korhola kertoi päivityksissään myös, että kanojen silmissä olisi räjähdellyt verisuonia ja että niille olisi tehty tämän vuoksi ruuminavaukset.

Tuulivoima on mainettaan parempaa

Tuulivoimatuet nousivat jälleen esiin, kun pitkän uran populismin parissa tehnyt Eija-Riitta Korhola (kok) kirjoitti aiheesta Iltalehden blogisivustolla.  Korhola on täysin oikeilla jäljillä sanoessaan tuulitukien olevan suomalaisen järjettömyyden yksi huipentumista. Kyse on veronmaksajien rahojen haaskauksesta, johon ei nykytilanteessa olisi varaa. Keskustan alunperin räätälöimä tuulituki nielee Suomessa liki puoli miljoonaa euroa päivässä.

Korhola keräilee vain sulkia hattuunsa

Vime päivien keskustelluin uutinen on syntynyt kansanedustaja Mauri Pekkarisen (kesk.) tuulivoimapäätöksistä. Kissan nosti pöydälle entinen europarlamentaarikko ja eduskuntavaaliehdokas Eija-Riitta Korhola (kok.) alkuviikolla lähettämällään Twitter-viestillä.

Korholan mukaan Pekkarisen tytär Tuulimari Fareed ja hänen vävynsä Taamir Fareed ovat hyötyneet Pekkarisen elinkeinoministerinä tekemistä tuulivoimapäätöksistä tuntuvasti.

Viidenkympin villitys

Siinä aurinkokin pimenee puoliltapäivin tänään, kun Eija-Riitta Korhola sai vaalinumeronsa. Senhän kertoo meille jo virsikin.

1.
Jumalaa kiittää sieluni,
ylistää Herraa nöyrästi,
ja henkeni nyt iloitsee,
Vapahtajassa riemuitsee.

2.
Minulle Herra voimallaan
on tehnyt ihmetekojaan,
kun alhaista hän armahti
ja tehtäväänsä valitsi.

3.
Ei lopu Herran laupeus,
uskollisuus ja rakkaus.
Polvesta polveen säilyy se
turvana Herran omille.

Kokoomuksen puheenjohtajan ei tule olla vaalivoittaja

Media on käsittänyt, että kokoomuksessa valitaan tänä viikonloppuna uusi pääministeri. Se ei riitä kuvaamaan koko totuutta. Kuten Kokoomusnuorten puheenjohtajakin alleviivasi, nyt ollaan lähtökohtaisesti valitsemassa Kokoomuksen puheenjohtajaa, eikä vain suorittajatyyppiä johtamaan hallitusta.

Ehdokkaat, tavatkaa äänestäjiä!

Minulla on noin kymmenen vuoden ajan ollut tilaisuus tavata vaalikentillä ja erilaisissa tilaisuuksissa eri vaaleissa ehdokkaina olleita ihmisiä. Tähän kymmeneen vuoteen on itsellänikin mahtunut kaksi kunnallisvaaliehdokkuutta, joista viimeisenä tuli varavaltuutetun paikka Tuusulan kunnanvaltuustossa. Neljä ääntä jäi puuttumaan valtuustopaikasta.Vaalikampanjoitteni aikana tapasin paljon kuntalaisia ja keskustelin heidän kanssaan heille tärkeistä asioista.

Espanja ja abortti

Espanja on siis Hesarin mukaan koventamassa aborttilainsäädäntöään. Ikävää mutta lienee tosiasia.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1387517848177?jako=8ecdb69feb0ab930f994d97c9b...

MEP Satu Hassi kumppaneineen olisi halunnut lisääntymisterveydelliset (mikä sanahirviö) asiat EU:n alaisuuteen jotta koko unionin alueella saataisiin harmonisoitu lainsäädäntö asiaa kohtaan.

MEP Eija-Riitta Korhola vastusti.

Nyt voitaneen kysyä kumman linja oli järkevänpi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä