Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Wien

Helsingin vuokrataso on 65% Wieniä korkeampi

Miksi Helsinki ei ota oppia halpojen asuntojen reseptin löytäneestä Wienistä? Asiantuntijat vastaavat (HS 6.5.2019) herätti twitterissä melko paljon keskustelua, jonka voi tiivistää klassiseen toteamukseen "Ei toimi Suomessa."

Keskuskahvilan poikia

Wienissä osoitteessa Herrengasse 14 sijaitsee maineikas kahvila Café Central.

Paikka on kuuluisa siksi, että siellä tapasi, keskusteli, filosofoi ja juonitteli joukko miehiä, jotka määrittelivät Euroopan ja maailman menon vuosisadaksi eteenpäin.

Pelkästään tammikuussa 1913 kahvilassa isännöivät Adolf Hitler, Josif Stalin, Lev Trotski, Josip Broz Tito ja Sigmund Freud.

Aito avioliitto ry:lle tiedoksi: Agenda Europe Summit 2018 oli Wienissä

Suomalaisen Aito avioliitto -yhdistyksen puolelta on esitetty, että yhdistys ei ole millään tavalla tietoinen ultrakonservatiivista Agenda Europe -verkostosta, vaikka yhdistyksen ranskalainen yhteistyökumppani La Manif Pour Tous -liike on identifioitu erääksi avainpelaajaksi verkostossa. Ei ole ranskalaisiin luottaminen, kun näin tärkeitä asioita pimitetään! Ne tuhmat ranskalaiset.

Wienin maapäivävaalit Itävallassa, FPÖ

Oikeistopopulistinen FPÖ lisäsi selkeästi kannatustaan Wienin maapäivävaaleissa. Sen kannatus nousi viime vaalien 26%:sta 32,3%:in. Suurimpana puolueena jatkaa kuitenkin sosialidemokraattinen SPÖ, joka on hallinut Wieniä koko sodan jälkeisen ajan 39,5%:n kannatuksellaan,  jossa laskua noin 5%-yksikköä.

Kreikan kriisiä ja Iranin ydinrajoitteita koskevat sopimukset - analyysiä

Kreikan kriisiä ja Irakin ydinrajoitteita koskevat sopimukset - analyysiä

Kaksi pitkää, sitkeää, junnaavaa ja tuloksettomana jatkunutta neuvottelukokonaisuutta sai päätöksensä sunnuntaina ja tiistaina.  Tai emmehän voi kummankaan suhteen puhua mistään päätöksestä, päätepisteestä, koska prosessit jatkuvat.  Korkeintaan voidaan kummassakin tapauksessa Churchillin kuuluisaa lausuntoa mukaillen todeta:

”Tämä ei ole loppu, eikä edes lopun alku.  Tämä on alun loppu…”

Pelkoa ja inhoa Wienissä 1683

Pelkoa ja inhoa Wienissä 1683

 

Taistelu Wienistä 1683 – kristillinen Länsi ja islamilainen Itä otattivat

*

Tarina siitä miten Euroopasta tuli islamilainen – melkein..

*

Heinäkuun 7. päivän aamuna 1683 saapui Wieniin hikeä valuva upseeri tuoden ilmoituksen,  että osmanit marssivat rajalinnoitusten ohi ja että niiden päämääränä ilmeisestikin oli pääkaupunki, Wien.

*

Johdanto edeltävään vaiheeseen Euroopassa

30.9.1681;

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä