Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Toimitusministeristö

Onko hyvä käytäntö pian entinen käytäntö?

Opposition edustajat ovat leimanneet hallituksen eroamisen ja erityisesti siitä päättäneen pääministeri Juha Sipilän toiminnan pelkäksi vaalitaktiikaksi ja vastuun pakoiluksi. Se on poliittista propagandaa ja sen esittäminen heidän oikeutensa. Kuten propagandaan yleensä siihen pätee, että on tyhmää uskoa propagandaan, ja suorastaan vaarallista on uskoa omaan propagandaansa. Viimemainittuun ainakaan opposition nokkamiehet tuskin syyllistyvätkään.

Toimitusministeri(stö)

 

 

8.3- Toisen kerran elämässäni tällä päivämäärällä sain kuulla- ja olla osana, dramaattisia uutisia. Ensimmäisen kerran niin kävi 8.3 2006. Tuolloin UPM ilmoitti, että se suunnittelee Voikkaan tehtaan lakkauttamista. Se osui silloin kipeästi ja oli jopa traumaattinen kokemus minulle.

Toimitusministeristö = "Ministerit" ottivat 5 vkon vaaliloman!

Sipilän hallituksen ero viisi viikkoa ennen eduskuntavaaleja – ”koska Sote kaatui” – on poliittisen narsismin huipentuma.

Toimitusministeristö. Mitä se merkitsee? No, sitä se merkitsee, että palkka juoksee jokaiselle ”ministerille” mutta rikkaakaan ei ristiin tarvitse laittaa Suomen asioiden hoitamisen suhteen.

Siinä ne ”välttämättömät rutiinit”.

Ainakin 500 miljoonaa euroa kuluja Sotesta + tyhjäntoimitusministeristön palkat päälle monen kuukauden ajan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä