Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Syyttömyys

Nuoret tytöt ja raiskaustarinat - Miksi ne ovat joskus vain tarinoita?

Nuoret tytöt ovat uudesta kiinnostuneita. Ei siis mikään ihme että seurustelusuhteita maahanmuuttajiin ja turvapaikanhakijoihin syntyy melko helposti. Jostain syystä nuorten tyttöjen tapana on myös toisinaan keksiä melkoisia tarinoitakin. Jopa sieppauksista ja raiskauksista.

Pojatkin keksivät tarinoita, mutta toisenlaisia ja toisenlaisista asioista.

Tyttöjen dramaattiset kertomukset päätyvät pääuutiksisi mediaan. Ehkä jotkut tytöt ovatkin olleet pelkästään huomiota vailla, mene ja tiedä. 

Oletko kuten minä: syyllinen ja syytön? Yhtä älykäs ja p...

Minulle aina sattuu kaikkea. Minut on sekä tuomittu syyttömänä (Suomessa) ja jätetty syyllisenä tuomitsematta (Suomessa). Olen esiintynyt sekä (vale)lääkärinä, että (vale)poliisina. Moniko voi kehua samalla? Käytin sanaa kehua, koska tuntuu, että osa ihmisistä ajattelee, että kun kerron faktoja, niin kehun itseäni. Niin ei ole.

lo que hice mal? - Tarkoitan: ¿Qué he hecho

Kumpaa tarkoitan? Teinkö jotain väärin, vai mitäkö tein - sama asia - onko?

Ja jostainhan pitää leikata...

Jostainhan pitää leikata ja koska suomalaiset ovat Euroopan heikon lenkki (eivät reagoi mihinkään), maksatetaan lasku ulkomaalaisten pankkiirien ja muiden hämärähemmojen sekoilut meillä. Pitäisi meinaan muistaa, mistä tämä globaali sotku alkoi ja se ei alkanut suomalaisista köyhistä ja lapsiperheistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä