Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen maahanmuuttopolitiikka

Maahanmuuttokeskustelussa puhutaan vain ohi

Suomalaista maahanmuuttoa koskevaa keskustelua on koko sen keston leimannut yksi, itsepintainen väite, jota ovat käyttäneet useimmat keskusteluun osallistuneet ainakin jossakin vaiheessa. Se on väite siitä, että keskustelu on mahdotonta. Ensimmäiseksi sitä käyttivät silloisen maahanmuuttopolitiikan vastustajat, jotka sanoivat että media ja poliittinen eliitti vaientavat keskustelua ja rankaisevat väärien mielipiteiden esittämisestä.

Suomen kotouttamispolitiikka katteeton kuvitelma Suomen erinomaisuudesta

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Suomi on monella mittarilla arvioituna maailman paras maa. Se on valtavan hieno ja vaalimisen arvoinen asia.

Paperittomien terveyspalveluille ei julkista rahoitusta

Sosiaali- ja terveysministeriö on erinomaisen tervetulleesti ohjeistanut kuntia siihen, ettei paperittomien, l. laittomien, siirtolaisten ei-kiireellisiä terveydenhuoltokustannuksia kateta vaan ne tulee ohjata asianosaisten yksilöiden itsensä maksettaviksi. Kunnille annetaan kuitenkin yhä itsemääräämisoikeus asian suhteen ja tällöin mahdolliset lisämenot kohdistuvat kuntalaisten kukkaroihin.

Kiintiöpakolaismäärän kasvattamisen kahdet kasvot

Oppositio antaa odotuksenmukaisesti painetta Suomen vuosittaisen pakolaiskiintiön korottamiseksi nykyisestä 750 ja aiemmin hetkellisesti 1 050 henkeen nostetusta jopa 10 000 henkeen saakka. Ainakin, mikäli sosialidemokraattien kansanedustaja Tytti Tuppuraista on uskominen. Ja mikseipä häntä uskoisi. Hän sentään on oikealla asialla.

Tuppuraisella on silti tavanomainen helmasyntinsä.

Valtakunnassa kaikki hyvin - vai onko sittenkään?

Alkajaisiksi kirjailijasta yhteiskunnan nykytilanteen ja erityisesti maahanmuuttopolitiikan johtavaksi asiantuntijaksi kohonneen Jari Tervon mietteet eräässä syksyisessä Pressiklubissa, jonka teema oli Suomen turvapaikkapolitiikan moraali. Muistiinpanot hänen kommenteistaan ovat lojuneet "pöytälaatikossa" siitä lähtien, joten pahoittelen, jos litteraatiossa on puutteita.

Tervo:

SUOMEN MUINAISHISTORIAN SALATTU TOTUUS

Mielenkiintoinen kirjoitus Suomen muinaishistoriasta jäljempänä, jonka tiimoilta otan kantaa.

Ontuvaa asiakaslähtöisyyttä ja heikkoa markkinointia

Mikael Jungner painotti kansanedustajakaudellaan ja mitä ilmeisimmin kovan luokan bisneshain näkövinkkelistä sitä, kuinka Suomen harjoittaman maahanmuuttopolitiikan tulisi olla aiempaa suuremmissa määrin asiakaslähtöistä. Tässä kontekstissa maahanmuutto- ja muiden asiaan liittyvien viranomaisten siis tulisi toimia kunkin virassaan lain toimeenpanijan sijaan asiakaspalvelijana, jonka tärkein tehtävä on taata asiakkaansa, eli maahanmuuttajan, tyytyväisyys:

Perussuomalaiset rp:n maahanmuuttopolitiikka - teoria ja käytäntö

Perussuomalaiset rp vaatii keväällä 2015 valmistuneessa maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassaan  etnistä ghettoutumista kuriin erilaisilla erityisesti humanitaarisista syitä maahanmuuttaneille kohdistettavilla toimilla :

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä