Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta Sonera

Ilmaa ja roskaa Saksasta - Suomi maksaa

Fortum pystyi lähes samaan kuin aikoinaan Sonera. Sonera maksoi pelkästä saksalaisesta ilmasta UMTS-kaupoissa 4 miljardia euroa. Fortum maksaa saksalaisesta Uniper-roskasta (menneen ajan energiateknologiasta) 3,8 miljardia euroa. Varmaan saksalaiset (tai ketkä siellä loppujen lopuksi hyötyvät) ovat tyytyväisiä.

Kiristyskirjeet osa neljä: Telia mokailee, vaatii maksua omasta mokastaan

Kuten sanottua olen saanut kaksi kiristyskirjettä, kummassakin tapauksessa tiedän Soneran antaneen tietoni kiristyskirjeiden lähettäjille vaikka kyseiset IP:t eivät ole minulle koskaan kuuluneet, tein viime viikolla rekisteritietojen tarkistuspyynnön Telialle saadakseni selvyyden siitä mitä oikein on tapahtunut, sain tämmöisen vastauksen:

"

Hei,

 

Olit lähettänyt meille rekisteriselostepyynnön, missä pyydät erityisesti IP –osoitetietojasi.

Kiristyskirjeet, osa kolme: Hedman Partners ja Mustat Purjeet

Kirjoitin aiemmin kokemuksistani Adultian kanssa, tänään minua lähestyttiin Hedman Partnersin toimesta, olen heidän mukaansa jakanut Black Sails -nimisen sarjan 1. tuotantokautta päivämäärällä 06.04.2016 kello 17:55:14, lyhyellä googlauksella selviää että noin suunnilleen yksitoista kymmenestä Hedmanilta kirjeen saaneesta on jakanut samaa sarjaa, tiedän varmaksi että IP ei ole kuulunut minulle ja olen sen heille ilmoittanut, Soneralta lupasivat selvittää asiaa heidän päästään.

"Varoitus markkinaoikeuteen haastamisesta" -laillista kiristystä? osa kaksi

Kirjoitin perjantaina  & julkaisin maanantaina kirjoituksen Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy:n minulle lähettämästä kiristyskirjeestä: http://tonialenius.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230793-varoitus-markkinaoike...

 

Suomen pahimmat bisnesmokat

Suomalaisten poliitikkojen bisnesvainu on aina ollut vailla vertaa. Päättäjämme ovat tehneet jo vuosikymmenien ajan epäonnistuneita kauppoja toisensa perään, ja lahjoittaneet veronmaksajien euroja sekä kansallisomaisuuttamme pilkkahintaan kansainvälisille sijoitusrahastoille. Tätä on tehty täysin ilman omantunnontuskia ja seuraamuksia.

Sonera myy paikkatietosi "kolmesti salattuna"?

Tänään nousi pienimuotoinen sosiaalisen median kohu, kun Kaleva uutisoi, notta Sonera myy kännyköiden paikkatietoja Liikennevirastolle, liikenteen tehostamista varten.

Työpäivän lomassa seurailin laiskasti, kun Internetin etsivät kävivät arvoituksen kimppuun. Kävi ilmi, että vastaavaa "anonyymiä" dataa on jo vuosien ajan kerätty mm. pääväylille asennetuilla rekisterikilpikameroilla, ja nyt ollaan vain siirtymässä modernin mobiiliverkon käyttöön.

Sähköpostiosoitteen pitäisi säilyä samana operaattorin vaihtotilanteissa

Olen ollut Soneran asiakas vuosikymmenet. Tällä hetkellä valmistaudun ottamaan käyttööni uuden valokuituverkon tuomat nopeat palvelut. Kun Sonera ei tarjoa kuituosuuskunnan rakentamassa verkossa palveluitaan, ainoa vaihtoehto on muuttaa operaattoria.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä