Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Kaikki blogit puheenaiheesta A2 ilta

Koulutusleikkauksista A2-illan jälkimainingeissa

YLE:llä 18.4. lähetetty A2-ilta kutsui jälleen sekalaisen joukon ihmisiä studioonsa vaihtamaan näkemyksiään. Keskustelu soljui paikoitellen jopa hyvässä hengessä, mikä on paljon sanottu kun muistelee aiempia vastaavia iltoja. Lähetyksen loppupuolella keskustelun aiheeksi nousi kuitenkin koulutusleikkaukset ja tunnelma alkoi lämmetä.   

Taloustalkoista yhtiöiden tyranniaan

”Li hei, montako yritystä sä oot perustanut?”, heitti Hjallis Harkimo ja sai aikaan pienen myrskyn ainakin sosiaalisen mediassa.

Harkimo ei ole ainoa. Kysymys ”montako yritystä sä oot perustanut?” tai ”monessako yrityksessä sä oot ollut mukana?” on osoitettu monille meistä erilaisissa paneeleissa ja keskustelutilaisuuksissa.

Lopetetaan turhanpäiväinen höpötys

Eilinen A2 ilta todisti ties kuinka monennetta kertaa, mikä on suomalaisten ydinongelma. Meillä jokaisella on mielipide, eikä siitä mielipiteestä saada aikaiseksi rakentavaa keskustelua.

On ihan sama, onko se mielipide hyvä tai huono, jos keskustelussa on tärkeämpää käsitellä mahdollisimman monta aihetta, kuin löytää edes yksi asia, jossa voimme olla samaa mieltä. A2 ilta osoittaa kerta toisensa jälkeen rujolla tavalla, kuinka vaikeaa edes ammattitoimittajien on luoda keskustelua, joka vie eteenpäin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä