Asikainen Martti Se olen vain minä puhumassa puuta heinää.

Noin 243 000 kertaa kiitos - Ja vielä kerta kiellon päälle

Tänä vuonna minä olen ollut aktiivinen kirjoittamisen saralla, ja moni teistä varmasti onkin sen jo huomannut. Välillä varmaan liiankin aktiivinen, mietin.

Olen kirjoittanut ympäristöasioista, sisä- ja ulkopolitiikasta, yksittäisistä vaikuttajista, globaaleista ilmiöistä, korruptiosta ja eettisistä kysymyksistä.

Keskustelun herättäminen on mielestäni aina tärkeää, vaikka sanoma ei aina valtayleisöä tavoittaisikaan.

Minä olen aina ajatellut, että niin kauan, kun minun blogini tavoittaa yhdenkin lukijan, olen onnistunut siinä mitä minä halusin saavuttaa. Jopa silloin, kun tämä on ollut kanssani eri mieltä.  Ajatus on ulkona ja se elää, eikö se ole jotakin? 

Olen kinastellut lukijoideni kanssa, myötäillyt heidät mielipiteitään ja esittänyt jatkoajatuksia heidät aatteilleen. Joskus olen saattanut jopa loukata. Jos näin on käynyt, osoitan syvimmät anteeksipyyntöni teille. Olen pahoillani, sillä loukkaaminen ei ollut koskaan tarkoitukseni.

Tänä vuonna minun lukijamääräni ovat ylittäneet kaikki villeimmätkin odotukseni. 

Pelkästään Uuden Suomen kautta minä olen tavoittanut lähes 243 000 suomalaista. Ja se on vain yksi kirjoitusalustoistani! Nyt haluan toivottaa tuhannet kiitokseni jokaiselle teistä, jotka olette täällä vierailleet. Monet teistä ovat opettaneet minua, jotkut vihanneetkin. Kaiken kaikkiaan olen saanut teiltä paljon. Toivon kovasti, että myös te olette viihtyneet.

Myönnän, että näin vuoden lopussa minunkin takkini on tämän harrastuksen saralla jo tyhjä. Vuosi, se on ollut raskas jokaiselle suomalaiselle. Nyt on aika hidastaa ja rauhoittua. Tyhjentää reppu ja suunnata ajatukset kohti pian alkavaa vuotta.

Vaalit, nekin ovat edessämme.

Ensi vuonna me rakennamme yhdessä demokraattisemman ja solidaarisemman Suomen. Maan, jonka kansalaisuutta me voimme kaikki ylpeänä kantaa. Ensi vuonna me katkaisemme velkakierteen, ja varmistamme, että myös lapsemme ja lapsenlapsemme saavat elää hyvinvointiyhteiskunnassa. Työtä tulee riittämään, myönnän.

Onnellista uutta vuotta ihan jokaiselle teistä!  Puoluetta tai aatesuuntaa katsomatta.

 

- Martti Asikainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kiitos. Alustaakin me kaikki täällä kirjoittavat voimme kiittää!

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Kyllä! Ehdottomasti kiitos Uudelle Suomelle, Niklas Herlinille ja erinomaiselle ylläpidolle - aina Markku Huuskosta Teemu Kammoseen. Pitävät meitä täällä mukana, ja kehittävät käyttökokemustamme entistäkin paremmaksi. Kiitos myös hyvistä uutisista, ja erinomaisista kommenteista.

Ja kiitos myös sinulle, Sini.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Useimmat bloginkirjoittajat Uudessa Suomessa kirjoittavat yksipuolisesta puoluenäkökulmasta erilaisia vinoiluja toisia puolueita kohtaan tai kehuvat omaansa ja kavereitaan. Siksi on mukavaa, että on tällaisia vaikeammin lokeroitavia kirjoittajiakin, jotka pyrkivät enemmän ymmärtämään kuin julistamaan.

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Kiitos sanoistasi, Ville. Olet aika paljon ottanut osaa täällä keskusteluihin, ja hyviä ajatuksia ja tekstejä on noussut tänne Uuteen Suomeen sinun kauttasi.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Kiitos. Ja kiitos myös sinulle aktiivisesta osallistumisesta.

Olen tyytyväinen siihen, että olet kyennyt vaikuttamaan palvelumme kautta. Se on tarkoituksemme ja tätä työtä jatkamme myös tänä vuonna 2015.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset